Voor een uitbouw in Dordrecht kunt u bij Mansbouw Dordrecht zeker terecht. Door middel van een uitbouw kunnen we uw huiskamer of keuken vergroten. Het zorgt voor meer ruimte, geeft een mooiere aanblik én heeft een positief effect op de waarde van uw pand of woning.

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw is een verlengstuk van uw woning. Zo kunt u uw huiskamer vergroten of meer ruimte creëren voor een grotere keuken. Een uitbouw kan gerealiseerd worden op de begane grond maar ook op de eerste verdieping. Het dak van de garage kan namelijk prima gebruikt worden voor de realisatie van een inloopkast of extra slaapkamer.

Voordelen uitbouw

Wilt u groter wonen maar heeft u geen zin om te verhuizen? Dan is een uitbouw een goede oplossing! Maar er zijn natuurlijk ook andere voordelen:

  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Meer lichtinval in huis
  • Meer woongenot

Verschil aanbouw en uitbouw?

In veel gevallen worden aanbouw en uitbouw in één adem genoemd. Logisch want de verschillen zijn niet zo groot. Toch is er wel degelijk een verschil. Een aanbouw is een volledig aparte constructie die aan het huis wordt geplaatst. Bij een uitbouw wordt de bestaande leefruimte vergroot. De kosten van zowel de aanbouw als uitbouw is afhankelijk van de grootte en de gebruikte materialen. Liever een aanbouw? Ook dan staat Mansbouw Dordrecht voor u klaar.

Mansbouw Dordrecht

Mansbouw Dordrecht neemt de realisatie van uw uitbouw van A tot Z uit handen. Onze werkwijze is helder en we denken graag met u mee. We kunnen tijdens het proces ook de bouwtekeningen, berekeningen en het aanvragen van de nodige bouwvergunningen verzorgen. Wij luisteren altijd naar de wensen van de klant en streven naar een optimaal eindresultaat waar u nog vele jaren van kunt genieten!

Neem contact met ons op