Op zoek naar een overkapping voor de tuin? Kies voor een op maat gemaakte tuinoverkapping van Mansbouw Dordrecht. Tijdens een vrijblijvend gesprek luisteren we naar uw wensen en kijken we naar de mogelijkheden voor een tuinoverkapping die voldoet aan al uw wensen. Meer weten over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een tuinoverkapping? Lees snel verder!

Mogelijkheden tuinoverkapping

Met een overkapping in uw tuin haalt u veel mogelijkheden in huis. Zo wordt het gebruikt als terrasoverkapping, carport, zwembadoverkapping en deurluifels. Een overkapping voor een tuin bestaat meestal uit een constructie gemaakt van hout of aluminium. Vaak worden overkappingen afgewerkt met glas, polycarbonaat of acryl.

Voordelen tuinoverkapping

  • Zonwerend

Eén van de grootste voordelen van een overkapping is de schaduw die het levert. Zo kunt u genieten van de schaduw en afkoelen op het heetst van de dag.

  • Langer buiten zitten

Een overkapping in de tuin houdt de warmte langer vast. Zo kunt u in de avonduren langer buiten blijven zitten en genieten van uw tuin. Een warme maar regenachtige dag? Geen probleem! Met een overkapping zit u heerlijk droog.

  • Meerwaarde voor het huis

Een groot voordeel van een overkapping is dat uw huis en tuin wordt verfraaid. Hierdoor geeft u meer waarde aan het huis en aan de tuin.

  • Geen vergunning nodig

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig wanneer u een overkapping in de tuin wilt plaatsen. Als er niet meer dan 30m2 aan bijgebouwen op het erf staat dan is het mogelijk om zonder vergunning een tuinoverkapping te plaatsen.

  • Op maat gemaakt

Bij Mansbouw Dordrecht heeft u de mogelijkheid om een tuinoverkapping op maat te laten maken.

Kosten overkapping in de tuin

De kosten voor een overkapping in de tuin zijn afhankelijk van het materiaal, de grootte en of de overkapping op maat gemaakt moet worden. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Mansbouw Dordrecht

Een overkapping in de tuin brengt vele voordelen met zich mee en biedt veel mogelijkheden. Voor elke overkapping is het belangrijk dat deze vakkundig geplaatst wordt. De vakmensen van Mansbouw Dordrecht helpen u graag. Kunnen wij u helpen? Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Neem contact met ons op