Creëer meer opbergruimte in uw tuin met een tuinschuur

Geniet u ook zo van uw tuin in de zomer? En zou u best wat langer willen genieten van de lange zomeravonden? Dan is een tuinschuur echt iets voor u. Niet alleen creëert u een mooie plek om te zitten, er ontstaat ook meer opbergruimte in uw tuin met een tuinschuur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een tuinschuur zonder overkapping om onder te zitten. Als aannemer in Dordrecht komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Niets is fijner dan een praktische tuin waarin u eindeloos kunt genieten van mooi weer met familie en vrienden. Met een tuinschuur is die droom dichterbij dan u denkt.

Waarom een tuinschuur?

Tuinschuren duiken steeds vaker op bij bestaande woningen. Veel mensen vinden het toch wel prettig om wat meer ruimte te hebben om spullen op te bergen. De grasmaaier, tuingereedschap en misschien wat speelgoed voor de kinderen? Afhankelijk van wat u precies kwijt wilt, wordt een ontwerp gemaakt. Het kan handig zijn om dubbele garagedeuren te plaatsen bijvoorbeeld. Vaak wordt een tuinschuur geplaatst waarin ook een deel van de ruimte vrij wordt gehouden als overkapping. Dan kunt u lekker zitten bij mooi weer en ook als het regent heeft u dan toch een fijn plekje. Wanneer u een fijne lounge set plaatst met daarop wat warme kleden, kunt u al van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar genieten van de natuur.

Het proces

Wanneer u eenmaal heeft besloten dat u een tuinschuur wilt, zorgen wij voor een ontwerp naar uw wensen. Vervolgens dragen we natuurlijk ook zorg voor een zorgvuldige en professionele plaatsing. U kunt zelf kiezen welke stenen er gebruikt worden, hoe de houten delen eruit moeten komen te zien en welke dakpan u bij het ontwerp vindt passen. Na goedkeuring van het geheel door de gemeente, gaan wij voor u aan de slag. Het is best een ingrijpende operatie, maar nadat de klus is afgerond zorgen we dat alles in uw tuin er weer netjes bij ligt. U kunt uw spullen opbergen, de eventuele overkapping leuk inrichten en dan kan het grote genieten beginnen. Laat de zomer maar komen!

Wilt u weten of een tuinschuur ook voor u een optie is? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw tuin allemaal zijn.