Op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf in Zwijndrecht met veel ervaring? Mansbouw Dordrecht helpt u graag met het gehele bouwproces. Zo helpen we bij de bouwtekeningen, de bouwvergunning en natuurlijk ook de verbouwing.

Waar kunnen we u bij helpen?

Dakkapel

Met een nieuw dakkapel verruimt u de zolder en krijgt u ook meer lichtinval. Ideale plek om nog een extra slaapkamer te creëren. Naast de extra ruimte die u er voor terugkrijgt is het ook een meerwaarde voor uw huis.

Aanbouw

Ook een aanbouw is een meerwaarde voor uw huis. U krijgt meer ruimte door de woonkamer te vergroten of door de keuken te verplaatsen.

U krijgt niet alleen meer ruimte maar ook de waarde van het huis neemt toe.

Renovatie

Als klusbedrijf in Dordrecht doen wij veel grote renovaties voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Renovatie

Als klusbedrijf in Dordrecht doen wij veel grote renovaties voor bedrijven maar ook voor particulieren.

De toegevoegde waarde van een renovatie is duidelijk. De uitstraling van een woning of bedrijfspand verbeterd waarmee de waarde van het pand toeneemt. Daarnaast is renovatie verstandig om te laten uitvoeren door de specialist. Zo weet u zeker dan de renovatie vakkundig wordt uitgevoerd en dat er geen beschadigingen zullen ontstaan aan het pand waardoor er nog meer kosten gemaakt moeten worden.

Houtrot reparatie

Houtrot is erg vervelend en moet snel worden hersteld. Als er niet tijdig wordt ingegrepen zal houtrot zich verspreiden en verergeren. Dan is houtrot niet meer te herstellen en moeten er nieuwe kozijnen geplaatst worden.

Verbouwingen

Om verbouwingen zoals die hierboven omschreven staan zo soepel mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een goede voorbereiding en planning. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Mansbouw, klusbedrijf in Zwijndrecht

Mansbouw Dordrecht is de specialist in nieuwbouw, verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wij verzorgen elk project van begin tot eind, of het nu een klein of groot bouwproject is. Onze werkwijze is helder en we denken graag met u mee.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op. Binnen 2 werkdagen kunt u een reactie verwachten.

Neem contact met ons op