Op zoek naar een klusbedrijf in Dordrecht? Mansbouw Dordrecht is een modern, jong en ambitieus bouw- en aannemersbedrijf in Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie van uw woning of bedrijfspand.

Verbouwen

Wilt u uw huis laten verbouwen in Dordrecht of omstreken? Eindelijk eens die zo gewenste aanbouw, uitbouw, dakopbouw of dakkapel realiseren? We denken graag met u mee om meer ruimte in uw bedrijfspand of woning te creëren. Een oplossing die realiseerbaar is en aansluit op uw wensen en eisen. Het hele proces denken wij met u mee en begeleiden en adviseren wij u met verschillende keuzemogelijkheden.

Aanbouw

Wanneer u meer ruimte in uw woning wilt creëren is een aanbouw een ideale oplossing. Wij verzorgen elk soort aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. Het maken van een aanbouw is altijd maatwerk en wordt door ons in de stijl van uw woning of bedrijfspand uitgevoerd.

Dakkapel

Meer licht en ruimte in de bovenverdieping van uw woning? Als klusbedrijf uit Dordrecht helpen we u graag met het plaatsen van een dakkapel. Met een dakkapel tovert u uw kleine, donkere zolder om tot een ruime en lichte slaapkamer. We luisteren naar uw wensen en bieden ondersteuning tijdens het gehele proces. We zorgen ervoor dat het geplaatste dakkapel tot in de puntjes is afgewerkt.

Renovatie

Alles heeft een maximale levensduur en zo af en toe is een opknapbeurt nodig om uw huis weer een frisse en nette uitstraling te geven. Daken, kozijnen, ramen, deuren of metselwerk. Mansbouw Dordrecht verzorgt kleine maar ook grootschalige renovatieprojecten. Als klusbedrijf en aannemer nemen wij alle werkzaamheden voor u uit handen en zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd.

Houtrot reparatie

Houtrot is altijd erg vervelend. Het verspreid zich van binnenuit en ontstaat wanneer het vochtgehalte in het hout sterk toeneemt. Wanneer u houtrot heeft is het belangrijk om snel in te grijpen en het hout te laten repareren. Mansbouw Dordrecht heeft veel ervaring met het repareren van houtrot aan woningen.

Mansbouw Dordrecht

Uiteraard kunt u voor veel meer klussen bij ons terecht. Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons terug ontvangen.

Neem contact met ons op