Zijn uw kozijnen, ramen of metselwerk toe aan renovatie? Alles heeft een maximale levensduur en zo af en toe is een opknapbeurt nodig om uw huis weer een frisse en nette uitstraling te geven. Of misschien wilt u meer ruimte in uw huidige woning of heeft u onlangs een nieuw huis gekocht wat toe is aan een flinke renovatie. Mansbouw Dordrecht verzorgt kleine maar ook grootschalige renovatieprojecten. Wilt u uw huis renoveren? Lees dan snel verder!

Verhuizen of renoveren?

Verhuizen kost een hoop geld en het brengt veel werk en zorgen met zich mee. Wanneer u meer ruimte zoekt of een andere uitstraling is het ook een optie om uw huis te renoveren. Een nieuwe keuken, badkamer of misschien een dakkapel of aanbouw voor meer ruimte. Het laten renoveren van uw huis is een investering die u na een aantal jaren heeft terug verdiend. Veel van onze renovaties zorgen niet alleen dat uw huis beter beschermt is tegen weersomstandigheden maar uw huis is ook beter geïsoleerd en behoudt zijn waarde.

Wat wilt u renoveren?

Als u uw huis wilt laten renoveren is het belangrijk om na te denken wat u het liefste wilt verbouwen. Wat heeft prioriteit en wat is een goede investering? Bij een renovatie kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende projecten.

houtrot herkennen

Dakkapel

Meer licht en ruimte in de bovenverdieping van uw woning? Een dakkapel laten plaatsen is een eenvoudige verbouwing die direct een positief effect heeft op uw wooncomfort. Zo tovert u bijvoorbeeld een kleine donkere zolder om tot een sfeervolle en ruime slaapkamer.

Aanbouw

Wilt u graag meer ruimte in uw woning, zonder te hoeven verhuizen naar een grotere locatie? Dan is een aanbouw de ideale oplossing. Met een aanbouw creëert u extra leefruimte en comfort.

Kozijnrenovatie

Kozijnen bepalen een groot deel van de uitstraling van een pand. Door weersomstandigheden kunnen uw kozijnen in een paar jaar tijd snel verouderen. Misschien heeft u wel last van houtrot. Nieuwe kozijnen zijn dan niet altijd de oplossing. Met een grondige kozijnrenovatie kunnen uw kozijnen nog jaren mee. Door de kozijnen te laten renoveren en nieuwe ramen te nemen kunt u bovendien veel geld besparen. Zo helpt het renoveren van kozijnen en ramen voor meer isolatievoordeel en is er minder energie nodig om uw huis lekker warm te houden.

Metselwerk renovatie

Metselwerk, ook wel gevelrenovatie genoemd, is heel belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Daarnaast zorgt een grondige renovatie er ook voor dat er minder kans is op grote schades in de toekomst en zorgt het voor een betere isolatie van uw huis.

Renovatie door Mansbouw Dordrecht

Met een totaalrenovatie van Mansbouw nemen wij alle werkzaamheden over en zorgen wij dat alles netjes wordt opgeleverd. We zorgen daarnaast voor een overzichtelijke offerte en werktekeningen.

Bent u op zoek naar een aannemer om uw renovatie in goede banen te leiden? Het hele proces denken wij met u mee en begeleiden en adviseren wij u met verschillende keuzemogelijkheden tijdens de verbouwing. Dit voorkomt verrassingen en waarborgt het eindresultaat.

Neem contact met ons op