Wilt u van uw zolder een nuttige ruimte maken? Misschien wilt u de zolder van een opslagruimte omtoveren tot een riante slaapkamer? Met een dakkapel wordt de zolder een volwaardige kamer met veel licht en ruimte!

Vele mogelijkheden met een dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen is een redelijk eenvoudige verbouwing die direct een positief effect heeft op uw wooncomfort. Er zijn heel veel verschillende soorten en kleuren dakkapellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De indeling kan verschillen, de draairichting van de ramen en de vorm van het dakkapel. Dakkapellen zijn gemaakt van hout, kunststof of aluminium. Vaak worden meerdere materialen gecombineerd. Welk type kozijn u kiest voor het dakkapel is afhankelijk van de levensduur, het onderhoud, uw smaak en natuurlijk de kosten.

De voordelen van een dakkapel

Meer licht

Een zolderkamer is vaak erg donker doordat er weinig licht naar binnen valt. Een dakkapel is voorzien van ramen waardoor er in een keer een stuk meer lichtinval in uw zolder gecreëerd wordt.

Extra ruimte

Het grootste nadeel van een zolder zijn de schuine wanden van het dak. De ruimte om te staan en te lopen is hierdoor beperkt. Met een dakkapel oogt uw zolder niet alleen ruimer door het lichtinval, u heeft ook meer ruimte om te staan.

Energiebesparing

Extra lichtinval levert nog een groot voordeel op: energiebesparing! Door het extra licht hoeft u minder vaak de lampen aan te zetten. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Meerwaarde voor uw woning

Een dakkapel heeft tevens een waarde verhogend effect op uw woning. Uw heeft immers meer bruikbare vierkante meters (woonoppervlakte) door een dakkapel! Het is een investering die de verkoopbaarheid en waarde van uw woning vergroot.

Dakkapel laten plaatsen door Mansbouw Dordrecht

Het plaatsen van een dakkapel is in veel gevallen een investering die zich dubbel en dwars terugbetaald. Bij het plaatsen van een dakkapel op uw woning luisteren we eerst goed naar uw wensen. Wij bieden u ondersteuning tijdens het gehele proces van het laten plaatsen van het dakkapel. Bovendien staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat het geplaatste dakkapel tot in de puntjes is afgewerkt.

Wilt u meer informatie of advies op maat over een dakkapel? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op