VERBOUWING

Wilt u uw huis verbouwen? Er zijn verschillende redenen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen. Denk aan het creëren van meer ruimte, betere lichtinval, versleten materialen of onderdelen vervangen voor nieuwe delen etc.

Een verbouwing is vaak lastiger dan het lijkt, er komt veel bij kijken. U staat vaak voor onvoorziene situaties, waardoor het uiteindelijk veel meer tijd en geld kost dan u vooraf had verwacht. Daarom is het in de meeste gevallen raadzaam om uw verbouwing over te laten aan specialisten. Uw badkamer verbouwen? Of een uitbouw van de keuken? Mansbouw Dordrecht denkt graag met u mee over de verbouwing die voldoet aan al uw wensen. Voor een verbouwing zoals aanbouw, uitbouw of dakkapel aan uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres. Als specialist hebben wij al vele projecten in de omgeving Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht succesvol opgeleverd.

aanbouw
dakkapel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wat zeggen anderen?

Zeer netjes geholpen tijdens aanbesteding ook de montage is netjes uitgevoerd door vakkundige medewerkers met verstand van zaken. Zeker een aanrader.
- Dordrecht
Staat je vriendelijk te woord en komt snel met een offerte wat prettig is om te weten waar je aan to bent.

Advies/urgentie van de reperatie had beter gemogen
- H.I. Ambacht
Puik werk geleverd door deze firma!

Er staan 2 mooie dakkapellen op onze woning.
- Dordrecht
28 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10