Nieuwbouw laten plaatsen

Bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen nieuwbouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor nieuwe woningen of bedrijfspanden in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht bieden wij oplossingen op maat.

Een compleet nieuwbouwproject bestaat uit veel verschillende fases. Het is dan wel zo fijn om zoveel mogelijk fases door dezelfde partij te laten uitvoeren. Wij helpen u graag met het verzorgen van het totaalpakket, van werktekeningen, vergunningen tot aan het aftimmeren en betegelen. Tijdens dit proces beginnen we met een intakegesprek. Hierbij inventariseren we al uw wensen, we vragen offertes op voor alle benodigde materialen en disciplines. Daarnaast zorgen we voor een keurige begroting die binnen uw budget valt. Tijdens de bouw werken we efficiënt en zorgen we dat alles keurig netjes volgens planning verloopt. Ten slotte zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt, zodat u een met een tevreden gevoel uw nieuwe woning of bedrijfspand kunt betreden!

Nieuwbouw- Dordrecht

Waarom een nieuwbouw project laten verzorgen door Mansbouw Dordrecht?
  • Wij kunnen voor u het gehele pakket verzorgen, van beginfase tot de eindafwerking
  • Verzekerd van kwaliteit en hoogstaand vakmanschap
  • Wij leveren maatwerk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nieuwbouw, voor u als particulier of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X