Houtrot reparatie aan woning of bedrijfspand

Houtrot aan uw woning is erg vervelend. Houtrot verspreid zich van binnenuit het hout. Het ontstaat wanneer het vochtgehalte in het hout sterk toeneemt. Is het houtvochtgehalte meer dan 20% dan heb je al veel kans op ontstaan van houtrot. Wanneer er ook nog eens sprake is van een hoge luchtvochtigheid, warme temperatuur en slechte ventilatie is er een zeer grote kans op schimmels. Deze schimmels worden ook wel gezien als houtrot.

Wanneer u houtrot heeft is het belangrijk om direct in te grijpen en het aangetaste hout te laten repareren, en in sommige gevallen zelfs geheel laten vervangen. In dit geval bent u bij ons aan het juiste adres. Mansbouw Dordrecht heeft ervaring met het repareren van houtrot aan woningen. Wij hebben al vele projecten in de omgeving Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht succesvol afgerond.

Manbouws aannmer in de omgeving Dordrecht , Zwijndrecht en Papendrecht

Waarom uw houtrot schade laten repareren door Mansbouw Dordrecht?
  • Veel specialistische ervaring met het repareren van houtrot
  • Verzekerd van kwaliteit en hoogstaand vakmanschap

Wilt u meer weten over het repareren van houtrot aan uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X