Bij Mansbouw Dordrecht kunt u

terecht voor nieuwbouw, aanbouw en renovatie

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen nieuwbouw projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen voor u het complete pakket verzorgen van werktekeningen, vergunningen tot aan het aftimmeren en betegelen. Tijdens het intakegesprek inventariseren we al uw wensen, we vragen offertes op voor alle benodigde materialen en disciplines. Daarnaast zorgen we voor een keurige begroting die binnen uw budget valt. Tijdens de bouw werken we efficiënt en zorgen we dat alles keurig netjes volgens planning verloopt.

Nieuwbouw Mansbouw Dordrecht

Aanbouw

Wij verzorgen elk soort aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. Het maken van een aanbouw is altijd maatwerk en wordt door ons altijd in de stijl van uw woning of bedrijfspand uitgevoerd. Wij verzorgen het hele bouwproces voor u, dat scheelt u kostbare tijd. Uiteraard verzorgen wij ook interne aanpassingen, zowel groot als klein, van het verplaatsen van een wand tot het totaal intern verbouwen van uw woning, kantoor of winkel.

Aanbouw Mansbouw Dordrecht

Renovatie

Alles heeft een maximale levensduur, zo ook daken, kozijnen, ramen, deuren en metselwerk. Wij verzorgen zowel groot- als kleinschalige renovatieprojecten. Het renovatiewerk verzorgen we tot in de puntjes van offerte en werktekeningen tot aan het aftimmeren en schilderen, zodat we het netjes kunnen opleveren. Tijdens het hele proces denken we met u mee. Daarnaast begeleiden en adviseren we u bij de keuzemogelijkheden waar we tijdens de renovatie mee te maken krijgen.

renovatie-mansbouw-dordrecht

Vrijblijvend advies gesprek

Bent u geïnteresseerd geworden in onze diensten? Neem dan contact met ons op.
Wij komen graag bij u langs. Zodat we een passende offerte kunnen uitbrengen.

Projecten

Project: Kozijnrenovatie

Project: Dakkapel

Project: Trap- en wandrenovatie

Project: Tuinschuur met overkapping

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X