Elke 20 jaar moet het dak van een woning gerenoveerd worden. Hier zit natuurlijk niet iedereen op te wachten. Het negeren is echter geen optie want na verloop van tijd zal het de dakconstructie aantasten. Deze kosten lopen dan hoog op. Laat daarom bij kleine gebreken als scheurtjes in de dakbedekking een dakreparatie uitvoeren. Is de schade groter? Mansbouw Dordrecht helpt u graag met het renoveren van uw dak.

Wanneer een dakrenovatie?

Kleine gebreken kunnen gemakkelijk worden verholpen met dakreparaties. Verschoven dakpannen op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak kunnen, wanneer ze snel worden ontdekt, goed opgelost worden.

Wanneer er grotere schades zijn of wanneer de dakbedekking zijn levensduur heeft bereikt is het nodig om een dakrenovatie te laten uitvoeren. Een dakrenovatie moet vroeg of laat een keer gedaan worden. Het repareren van kleine schades brengt op de lange duur hogere kosten met zich mee dan wanneer er een gehele nieuwe dakconstructie nodig is.

Kosten dakrenovatie

De kosten van dakrenovatie is van meerdere onderdelen afhankelijk.Uiteraard is de oppervlakte van het dak van belang en of u een plat of hellend dak heeft.
Neem daarom contact met ons op voor een offerte op maat.

Vergunning voor dakrenovatie

Voor een dakrenovatie in Dordrecht heeft u geen vergunning nodig. Als er aanpassingen worden gedaan aan het dak zoals isolatie dan kan het wel nodig zijn om een vergunning aan te vragen. Een vergunning moet worden aangevraagd bij de gemeente wanneer:

  • De draagconstructie van het dak wordt aangepast
  • Het dak wordt aangepast qua hoogte, breedte of dikte

Mansbouw Dordrecht heeft veel ervaring bij het aanvragen van diverse vergunningen.

Wij helpen u hier graag bij.

Subsidie dakrenovatie

Het kan zijn dat er een subsidie aangevraagd kan worden wanneer de dakbedekking vervangen moet worden of wanneer u wilt isoleren. Zo kunt u deel van de investering weer terugverdienen.

Dakrenovatie Dordrecht door Mansbouw

Wanneer uw dak gerenoveerd moet worden, is het goed om een aannemer in de hand te nemen met veel ervaring zodat het proces snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Mansbouw Dordrecht heeft veel ervaring in het renoveren van daken in Dordrecht en omstreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op