Niet helemaal tevreden met uw bedrijfspand in Dordrecht? Een nieuw bedrijfspand zoeken is zeker niet nodig. Mansbouw Dordrecht is een bouw- en aannemersbedrijf. Wij kunnen u helpen met de verbouwing van uw bedrijfspand. Het is de ideale oplossing wanneer u toe bent aan iets nieuws.

Vernieuwing

Het verbouwen van een bedrijfspand kan nieuw leven in uw bedrijf blazen. Vooral oude panden zijn na enige tijd toe aan vernieuwing. Na een onprettige tijd voor uw bedrijf kan het een nieuwe start geven. Een verbouwing kan verfrissend zijn waardoor werkzaamheden binnen uw bedrijf soepeler verlopen. Met het vakmanschap van Mansbouw Dordrecht kunt u weer jaren vooruit.

Voorbereiding

Voordat u uw bedrijfspand laat verbouwen is het handig om eerst over een aantal zaken na te denken. De impact van een verbouwing is vaak groter dan u denkt. Een verbouwing kan voor onrust en overlast zorgen. Sluit u het bedrijf tijdens de verbouwing of wilt u de activiteiten laten doorgaan? Daarom is goede organisatie ook van belang.

Weet wat u wilt verbouwen. Misschien is het uiterlijk van uw pand toe aan iets nieuws of heeft u meer ruimte nodig. Als u weet wat u wilt verbouwen kunnen wij een planning maken. Zo kunnen wij zo effectief mogelijk te werk gaan en de verbouwingsperiode zo kort mogelijk maken.

Zorg dat u de financiën goed op een rij heeft. Weet wat u kunt en wilt besteden aan de verbouwing en houd rekening met extra kosten. Wij proberen in de offerte zo specifiek mogelijk te zijn. Heeft u tijdens de verbouwing nog dingen die u toe wilt voegen? Dan zitten daar natuurlijk extra kosten aan verbonden.

Verbouwing

Mansbouw Dordrecht ondersteunt voor u het hele bouwproces. U hoeft zich geen zorgen te maken over materialen, daar hebben wij de kennis van. Zijn er bouwvergunningen nodig? Als dat zo is dan handelen wij dit af. Bouwtekeningen en berekeningen nemen wij ook van u over. Voor een verbouwing van kwaliteit en hoogstaand vakmanschap moet u zijn bij Mansbouw Dordrecht. Wij stellen een verbouwingsovereenkomst op zodat wij beide weten waar we aan toe zijn.

Bedrijfspand verbouwen door Mansbouw Dordrecht

Mansbouw Dordrecht is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw bedrijfspand te verbouwen. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op